KIDS MISSION

Kids Mission is een programma voor de kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool tijdens de boeketdienst in de Immanuëlkerk. Er is kidsmission op 6 januari, 3 februari, 3 maart, 14 april, 5 mei, 2 juni en 7 juli 2019. T.z.t. volgen de data voor de tweede helft van 2019. Contactpersoon: Peter van Delft, 06 10 93 64 10.

De kinderen gaan aan het begin van de dienst met de ouders mee de kerk in. Na de inleiding van de dienst worden de kinderen uit de kerk geroepen en in 2 groepen (groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8) naar 2 zalen van ‘Het Centrum’ gebracht.

Hier doen ze leuke activiteiten die aansluiten bij de leeftijd. Meestal zingen we eerst het ‘Kids Mission’ lied en natuurlijk nog veel meer leuke liedjes. Dan wordt er op een interactieve manier een bijbelverhaal of over een bijbels thema verteld. Dit gebeurt op een speelse manier met een beamerpresentatie en bijvoorbeeld sketches. Vervolgens wordt het verhaal op een creatieve manier uitgewerkt door de kids met kleuren, knutselen en andere manieren die het Kids mission team in petto heeft….!

“Kids Mission Band” wordt gevormd door een grote groep enthousiaste en muzikale tieners. Voor de Kids Mission betekent dit een enorme verrijking voor het bereiken van kinderen door middel van muziek. Voor de tieners betekent dit een podium, waar ze ervaring kunnen opdoen met het spelen in een muziekteam voor publiek; met daarbij doorgroeimogelijkheden naar de muziekteams van de Boeketdienst. Het belooft een geweldig seizoen te worden en we hopen op God’s zegen in het werk dat we mogen doen.